INCI-namen

INCI staat voor: International Nomenclature Cosmetic Ingredient, oftewel Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten. INCI is ontwikkeld door de Europese en Amerikaanse cosmetica-industrie. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen, die in cosmetica worden verwerkt. Op het etiket wordt bij alle cosmetica de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam.

AQUA (Water)

Water. In onze formuleringen gebruiken we gedeïoniseerd water, gezuiverd water, waarvan de ionen zijn verwijderd. (Het deïonisatie proces verwijdert ook nitraten, calcium, magnesium en zware metalen.) Een paar van onze producten bevatten mineraal water uit een bron, hetzij natuurlijk koolzuurhoudend zoals Perrier, of zonder koolzuur zoals Evian.
 Heb je vragen?
Heb je een vraag of opmerking, laat het ons weten en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.
Zepig maakt gebruik van cookies  x