INCI-namen

INCI staat voor: International Nomenclature Cosmetic Ingredient, oftewel Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten. INCI is ontwikkeld door de Europese en Amerikaanse cosmetica-industrie. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen, die in cosmetica worden verwerkt. Op het etiket wordt bij alle cosmetica de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam.

D LIMONENE

Helaas kan ik de informatie over D LIMONENE niet vinden.
 Heb je vragen?
Heb je een vraag of opmerking, laat het ons weten en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.
Zepig maakt gebruik van cookies  x