INCI-namen

INCI staat voor: International Nomenclature Cosmetic Ingredient, oftewel Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten. INCI is ontwikkeld door de Europese en Amerikaanse cosmetica-industrie. INCI-namen zijn internationaal gestandaardiseerde namen voor stoffen, die in cosmetica worden verwerkt. Op het etiket wordt bij alle cosmetica de ingrediënten aangegeven met hun INCI-naam.

SODIUM COCOATE (Kokosolie)

Kokosnoot natrium. Een kokosnootolie verzeept met alkalizout, waardoor zeep schuimt.
Zepig maakt gebruik van cookies  x