10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

We zijn flink aan het uitbreiden bij Zepig. Mooie handgemaakte ambachtelijke zepen en shampoo bars blijven natuurlijk altijd basis, maar we hebben de afgelopen maanden een aantal nieuwe categorieën toegevoegd. Hieronder een aantal van onze nieuwe merken.

Huidverzorgingsproducten

Steeds meer merken die zeep maken beginnen daarnaast huidverzorgingsproducten te maken, zoals huid olie, body butter, deodorant en lippenbalsem.

Chagrin Valley

Naast alle zepen uit Nederland die we verkopen proberen we ook af en toe merken uit het buitenland toe te voegen. Een merk waar veel vraag naar is is het Amerikaanse merk Chagrin Valley.

Bubble Buddy

Bubble Buddy is een zeepbakje en zeeprasp in één, ontworpen door Foekje Fleur en komt met een stuk huishoudzeep van Werfzeep in een mooi doosje. Verkrijgbaar in achter kleuren. Een deel van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd.

Zeepbar

Een nieuw klein merk uit Nederland met tot nu toe 2 zepen en een huid olie. De eigenaresse van Zeepbar is zelf schoonheidsspecialiste en maakt no-nonsens producten zonder onnodige toevoegingen. Daar houden we van.Dit artikel is geplaatst op 19-10-2018 14:54:55
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice