10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

De meeste mensen zijn weer terug van vakantie, de zomer is afgelopen.. op naar de herfst.. de eerste herfstzepen krijgen we zelfs alweer binnen..

25% korting op alle Aleppo Zeep

Wie houdt er niet van Aleppo Zeep, wij zijn in ieder geval fan. Samen met Monique van der Vloed van Meukvrij met Monique doen we een 24 uurs kortingsactie op alle Aleppo zeep. Dus alleen vandaag krijg je 25% korting op alle Aleppo zeep.

Ons eigen merk in de aanbieding

Veel producten van ons eigen merk zijn deze week in de aanbieding, zoals een bamboe zeepbakje, sisal zeepzakje, natuurlijke loofah zeepkussen / spons en wasbare make up Reinigingspads (10 stuks). En wat dacht je van 50% korting op herbruikbare wattenstaafjes.

Wasbare make Up reinigingspads

Reken eens uit hoeveel reinigingspads je per jaar in de prullenbak gooit. Met onze wasbare make-up reinigingspads hoeft dat niet meer, je wast ze gewoon in het bijgeleverde waszakje in de wasmachine. Ook deze reinigingspads zijn deze week met 25% korting.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 29-9-2021 08:54:07
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice