10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Flow Cosmetics is een merk die we al een tijd in het assortiment hebben bij Zepig en is een zeer populair merk. Maar Flow Cosmetics gaat veranderen en daarom worden binnenkort alle zepen en shampoo bars veranderd. Mocht je heel gehecht zijn aan een bepaalde zeep of shampoo bar van Flow Cosmetics kan je nu nog een voorraadje inslaan. We hebben nu alles nog op voorraad.

Nieuwe schoonmaakzeep van HelemaalShea

HelemaalShea heeft een nieuwe schoonmaakzeep in het assortiment. Deze schoonmaakzeep is perfect voor de afwas en het huishouden of om je eigen waspoeder van te maken. De zeep is minder hydraterend en verzorgend dan de andere zepen in het assortiment. Dat komt omdat deze zeep minder “overvet” is. De schoonmaakzeep is dan ook bedoelt voor het schoonmaken (ontvetten) van vieze spullen maar is wel zacht genoeg voor de huid.

Marseille zeepvlokken voor de hand- en machinewas

De Savon de Marseille zeepvlokken zijn geschikt voor zowel de hand- of machinewas. Geschikt voor alle textielsoorten, en met name voor de fijne en delicate was, zoals babykleertjes, wol, zijde, kant. Dit natuurlijke en plantaardige wasmiddel is ecologisch verantwoord en zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid.Dit artikel is geplaatst op 16-10-2019 10:24:20
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice