10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Het lijkt wel zomer.. Wij hebben er in ieder geval al erg zin in.. Daarom zijn we bezig met nieuwe producten en nieuwe merken. In deze nieuwsbrief lopen we een aantal producten met je door.. Maar er komt nog veel meer..

Zeep uit Griekenland

Griekenland staat natuurlijk bekend om zijn olijf bomen en zijn lekkere olijfolie. Het merk Vis Olivae maakt daar heerlijke natuurlijke olijfzepen van. We hebben 6 verschillende in de webshop.

Werfzeep Minizeepjes

Sinds 2 maanden in de webshop en iedereen is enthousiast. Werfzeep minizeepjes - een selectie van 18 van onze biologische, volledig veganistische zepen in gastenzeep formaat. Leuk voor jezelf of als cadeau.

Deodorant van Zeepziederij Borssenburg

Het merk Zeepziederij Borssenburg verkopen we al een tijdje, maar nieuw in hun assortiment is een natuurlijke deodorant in een blikje.

Kusala Gifts

Nieuw is het merk zeker niet, maar de zeep wordt weinig besteld en dat is best jammer.. De zepen van Kusala Gifts zijn werkelijk heerlijk. Ze zijn palmolie vrij, gunstig geprijsd en de meeste ook helemaal vegan.

In de volgende nieuwsbrief meer over nieuwe merken die we al verkopen en die nog gaan komen..Dit artikel is geplaatst op 15-2-2019 16:39:18
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice