10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

16 juni staan de vaders in het zonnetje. Verras hem eens met een mooi scheermes, een natuurlijke scheerzeep of stel zelf een cadeaubox samen.

Plasticvrije Natuurlijke Zonnecreme SPF 25

Ik was al jaren zelf op zoek naar een natuurlijke, plasticvrije zonnebrandcrème met zo min mogelijk ingrediënten en deze heb ik nu gevonden. Lees onderaan deze email meer over onze zonnebrandcrème.

Duurzame Week Markt op de Neude in Utrecht

Op 15 en 16 juni staan we op de Duurzame Week Markt op de Neude in Utrecht. Kom gezellig even langs om onze zepen te ruiken en te voelen.

Vakantie

We gaan een weekje op vakantie, van zaterdag 15 juni tot en met vrijdag 21 juni is de webshop gesloten, je kan in deze periode wel bestellen maar de bestellingen worden dan pas maandag 24 juni verstuurd.

Ouderwets scheren

Ouderwets scheren is weer helemaal terug. Weet je waarom? De mesjes zijn veel scherper dus scheert veel beter. Je gooit veel minder weg, alleen het metalen mesje na ongeveer 10 scheerbeurten. Scheren op deze manier is ook nog eens veel goedkoper. Genoeg redenen dus om het weer eens te proberen en natuurlijk en super leuk cadeau voor vaderdag.

Zepig Cadeaubox zelf samenstellen

Zelf een cadeaukistje samenstellen. Hoe leuk is dat? Het werkt als volgt. Doe de lege cadeaubox in je winkelwagen en kies zelf welke producten je erin wilt. Wij doen alle producten voor je in het kistje zodat jij het alleen maar hoeft te geven.

Plasticvrije Natuurlijke Zonnecreme SPF 25

Zoals ik eerder vertelde waren we al een tijdje op zoek naar een goede, natuurlijke, biologische, zerowaste zonnecrème met zo min mogelijk ingrediënten. We hebben deze gevonden. Een biologische, 100% natuurlijke en zeer effectieve zonnebrandcrème met maar 4 ingrediënten: sheabutter, kokosolie, bijenwas en non-nano, ongecoate zinc oxide.Dit artikel is geplaatst op 7-6-2019 15:31:39
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice