10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Vakantie zit er voor mij weer op, het was geweldig. Bedankt voor alle bestellingen tijdens mijn vakantie, alles is weer ingepakt en verstuurd.

Op weg naar een plasticvrije badkamer

Steeds meer mensen gaan naast het gebruik van zeep en shampoo bars op zoek naar meer producten om de badkamer helemaal plasticvrij te maken. Wij zoeken graag mee en introduceren regelmatig nieuwe producten.

Bamboe tandenborstel

Monique van der Vloed van "Meukvrij met Monique" heeft een aantal milieu vriendelijke tandenborstels getest en onze bamboe tandenborstel kwam als beste uit de test. Om dit te vieren is de bamboe tandenborstel nu in de aanbieding.

Wasbare make Up reinigingspads

Reken eens uit hoeveel reinigingspads je per jaar in de prullenbak gooit. Met onze wasbare make-up reinigingspads hoeft dat niet meer, je wast ze gewoon in het bijgeleverde waszakje in de wasmachine.

Bamboe wattenstaafjes

Vanaf 2021 zijn plastic wattenstaafjes verboden in Europa. Wij wachten hier niet op en verkopen al een tijdje een alternatief. Onze duurzame wattenstaafjes zijn gemaakt van bamboe en katoen en zijn daarom 100% biologisch afbreekbaar! Verpakt in gerecycled karton.

Bamboe Flosdraad Charcoal

Bamboe Flosdraad Charcoal is een natuurlijk flosdraad gemaakt van bamboo vezels, candelilla was en pepermunt etherische olie. Het flosdraad zit een een herbruikbare glazen dispenser en deze is verpakt in een volledig composteerbaar kraftdoosje.

Ook verkrijgbaar als navulling.Dit artikel is geplaatst op 25-9-2019 16:25:31
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice