10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Januari is weer voorbij, we gaan weer richting de zomer. We hebben besloten om ons magazijn eens goed op te gaan ruimen zodat we weer ruimte hebben voor nieuwe merken en producten.

Opruiming

We hebben alle uitlopende en een aantal producten die een nieuwe verpakking krijgen eens lekker afgeprijsd. Zo lang de voorraad strekt..

Open dag

We organiseren samen met een aantal overige bedrijven in het pand waar we gevestigd zijn een open dag op zondag 16 februari van 13:00 tot 19:00. Je kan dan bij ons alle producten komen bekijken, ruiken en natuurlijk kopen. Naast Zepig zit in het pand ook een bier brouwer en een bakker.. Er is muziek, eten en drinken.. Reden genoeg om eens langs te komen zondag 16 februari tussen 13:00 tot 19:00.

Ons adres is Eendrachtlaan 100 in Utrecht. We zitten langs de A12 en je kan gratis parkeren.

De grote natuurlijke deodorant test 2020

Natuurlijk hebben we meegewerkt met de grote natuurlijke deodorant test 2020 van Monique van der Vloed dit jaar en raad eens wat.. Een van de merken deodorant die wij verkopen is nummer 1 geworden.. Om dit te vieren hebben alle soorten deodorant die zijn getest in de aanbieding gedaan.

Veggieworld

29 februari en 1 maart staan we op Veggieworld in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Veggieworld is de leukste plantaardige beurs van Europa. Wij nemen onze lekkerste vegan zepen, shampoo bars en deodorant mee.Dit artikel is geplaatst op 12-2-2020 15:06:26
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice