10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Zondag 21 juni is het weer Vaderdag en ouderwets scheren is weer helemaal van deze tijd, steeds meer mannen (en vrouwen) grijpen weer terug naar het Double Edge scheersysteem. Geen dure mesjes meer kopen, geen plastic cartridges meer weggooien. Het is weer even oefenen maar daarna scheer je je gladder dan ooit. Misschien een leuk cadeau voor Vaderdag dit jaar?

Safety Razor Merkur 42

De Merkur 42 heeft een gesloten kam. Deze betaalbare safety razor is degelijk en heeft een fraai jaren 50 design. De structuur op het handvat zorgt voor een goede grip. Het mes is werkt met de bekende double edge scheermesjes.

Vegan scheerkwast van Werfzeep

De vegan scheerkwast van Werfzeep is zeer zacht, hypoallergeen en diervriendelijk. De Werfzeep scheerkwast is gemaakt van synthetische vezels en kan zicht absoluut meten met de kwaliteit van dassenhaar. De haren drogen zelfs sneller op dan een kwast van dierlijk haar en is hypoallergeen. Dit is extra fijn voor mannen met een gevoelige huid en fijn voor de das, want dassenhaar komt uit landen waar de das niet beschermd is, en de fokmethodes zijn onmenselijk. De Werfzeep scheerkwast gaat lang mee en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Natuurlijke scheerzeep

Bij het "ouderwets scheren" hoort natuurlijk ook een blok natuurlijke scheerzeep. In onze webshop verkopen we meer dan 10 verschillende natuurlijke scheerzepen in blok vorm, zoals de scheerzeep Rugged Spice van Chagrin Valley. Maak een einde aan razor burn, bulten en droge jeukende huid! Deze natuurlijke scheerzeep is verrijkt met sheaboom en cacaoboters plus ayurvedische aritha (zeepnoten) voor een rijk, romig schuim.Dit artikel is geplaatst op 11-6-2020 08:42:38
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice