10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Leuke cadeaus voor de feestdagen

Geen ideeën voor leuke en originele cadeaus voor de feestdagen? Verderop in deze nieuwsbrief laat ik een paar leuke suggesties zien.

Nieuwe verpakking en producten..

Botma & van Bennekom heeft haar hele assortiment in een nieuw jasje gestoken en een aantal nieuwe zepen, haarzeep en een conditioner aan het assortiment toegevoegd. De bekende haarzeep is alleen van naam veranderd maar voor de rest nog exact hetzelfde. We hebben nog wat zeep in de oude verpakking over en die zijn vanaf nu in de aanbieding met 25% korting. Zo lang de voorraad strekt.

Aanbieding Botma & van Bennekom

Om ruimte te maken voor de nieuwe producten hebben we de producten in de oude verpakking in de aanbieding deze week. Zolang de voorraad strekt. Vooral de haarzeep en de cadeauverpakking (leuk voor sinterklaas of kerst) is nog veel van over, nu met 25% korting te koop.

Aanbieding Zeepkloppers

We zijn bijna door onze voorraad Zeepkloppers b-keus heen en daarna komen die ook niet meer.. We krijgen binnenkort nieuwe zeepkloppers maar deze zullen weer de normale prijs hebben. Nu nog zo lang de voorraad strekt 50% korting op de b-keus zeepkloppers.

Leuke cadeaus voor de feestdagen

Steeds meer zeepmerken komen met leuke cadeau verpakkingen met daarin een selectie zeepjes. Dit zijn perfecte cadeaus voor de komende feestdagen. We hebben bijvoorbeeld een doos mini zeepjes van Werfzeep, een cadeauset mini zeepjes van HelemaalShea, verschillende zeepsets van Werfzeep en zeep pakketten van Botma & van Bennekom. Zelf een cadeau samenstellen kan met onze cadeauverpakking, kies de producten die je zelf wilt en wij pakken het voor je in.

PostNL verwacht drukte

PostNL verwacht een ernorme drukte in november en december, vanwege Corona, Black Friday en natuurlijk de feestdagen. We raden iedereen dan ook aan om cadeaus op tijd te bestellen.

Cadeaus laten versturen

Wil je iemand een cadeau geven en lukt dat dit jaar niet persoonlijk? Tijdens de bestelling kan je een apart verzendadres opgeven, vul daar het adres in voor wie het cadeau bestemd is en wij sturen je cadeau rechtstreeks op. Wil je er een kaartje bij doen? Geen probleem, laat ons na de bestelling even weten wat erop moet komen en wij schrijven een mooi kaartje voor je.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17).Dit artikel is geplaatst op 25-11-2020 09:36:34
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice