10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Misschien had je het al op Facebook of op Instagram gelezen, maar we zijn verhuisd.. We groeide echt uit ons kleine magazijntje.. We zitten nog steeds in hetzelfde pand in Utrecht, maar we hebben nu drie ruimtes.. Een winkel, een magazijn en zelfs een klein kantoortje.. Hier zijn we zo onzettend blij mee.. Langskomen in de winkel kan, maar omdat we niet altijd de hele dag aanwezig zijn is even laten weten dat je langskomt wel aan te raden.

Tiomatik Oral–B Opzetborstels

We hebben er even op moeten wachten (twee jaar om precies te zijn). Veel klanten stuurde ons al een email wanneer we ze weer zouden krijgen. Het is eindelijk zover.

Wat is er nou zo bijzonder aan deze opzetborstels? De Tiomatik opzetborstels zijn gemaakt van planten. De planten worden verwerkt tot bioplastics (van borstelharen tot opzetstuk) wat zorgt voor een aanzienlijk kleinere ecologische voetafdruk. Het materiaal van de Tiomatik opzetstuk is biologisch afbreekbaar, waardoor de vorming van microplastics wordt voorkomen.

De Tiomatik zijn er in twee kleursets Koraal/Gletsjer en Kiezelsteen/Lagune

PostNL verwacht drukte

PostNL verwacht een ernorme drukte in november en december, vanwege Corona, Black Friday en natuurlijk de feestdagen. We raden iedereen dan ook aan om cadeau's op tijd te bestellen.

Cadeau's laten versturen

Wil je iemand een cadeau geven en lukt dat dit jaar niet persoonlijk? Tijdens de bestelling kan je een apart verzendadres opgeven, vul daar het adres in voor wie het cadeau bestemd is en wij sturen je cadeau rechtstreeks op. Wil je er een kaartje bij doen? Geen probleem, laat ons na de bestelling even weten wat erop moet komen en wij schrijven een mooi kaartje voor je.

Nieuwe merken in de webshop

We hebben al een tijd geen aandacht geschonken aan nieuwe merken in onze nieuwsbrieven, maar er komen maandelijks nieuwe merken bij.. Hieronder een paar nieuwe merken die we de laatste maanden hebben toegevoegd aan de webshop.

Fair Squared

Een nieuw merk uit Duitsland, Fair Squared verkoopt naast zepen en shampoo bars ook veel andere producten die je in de badkamer gebruikt dus een mooie aanvulling op ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld naast natuurlijk zeep en shampoo, ook aftershave balm, dagcreme, nachtcreme en body lotion ingekocht. Alles zit in glazen potjes want we willen zo min mogelijk plastic..

Suntribe

Geen zeep deze keer.. maar zonnebrandcreme, aftersun, heerlijke body butters en een dag- en nachtcreme.. Suntribe is een mooi merk uit Zweden en helemaal natuurlijk zoals je van ons gewend ben.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17).Dit artikel is geplaatst op 4-11-2020 09:18:07
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice