10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Nieuwe merken

Voor sommige van jullie zijn ze al niet meer nieuw, maar toch wilde ik een aantal merken die we de laatste maanden hebben toegevoegd in deze nieuwsbrief in het zonnetje zetten. De vakanties lopen op zijn eind en misschien ben je weer lekker opgeladen en kan je er weer even tegenaan, probeer eens een nieuwe zeep om de ochtend fris en fruitig te beginnen.

Naturebar

Het begon in 2019, toen Marlies op een strand in Mexico stond. Bij een klein eigenaardig winkeltje verkocht een lieve dame allemaal gedroogde kruiden, edelstenen en handgemaakte zepen. Zodra Marlies het stuk handgemaakte calendulazeep gebruikte werd zij verliefd. Dit is de reden waarom elke Nature Bar een goede dosis calendula olie bevat. Daarnaast zorgden de rijke natuurlijke oliën ervoor dat haar huid weer gezond werd en geen andere producten zoals bodylotion nodig had. Kortom een klein stukje zeep verving meerdere grote plastic flessen in haar micro backpack en bracht haar dichter tot de natuur.

Bon Sens

In het Frans betekent Bon Sens ook: Juiste Richting, die ga je op als je kiest voor eerlijkheid op alle fronten. En Le Sens betekent ook Het Zintuig. De zintuigen komen volop aan hun trekken met Bon Sens: je voelt de textuur van de producten en de romige zachtheid van de zepen, ze zijn een lust voor het oog en verspreiden een subtiele geur.

Uiteindelijk was het duidelijk. Bon Sens moet niet alleen staan voor producten gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten, het moet ook staan voor beperking van de ecologische voetafdruk. En dan ook nog eens voor een eerlijke prijs.

Zida

Ida houdt zich al sinds 2017 bezig met natuurlijke huidverzorging. Ze maakt in de eerste plaats cold process zeep. Cold process betekent op lage temperatuur verzepen waardoor zoveel mogelijk van de vitamine behouden blijven. De zepen van Zida brengen je huid terug in balans.

De zepen van Zida worden handgemaakt in België.

Zoekfilter

Het zoekfilter op onze website, misschien heb je deze wel eens gebruikt en zag je door de bomen het bos niet meer. Als je bijvoorbeeld klikte op shampoo bars en je opende het zoekfilter dan kreeg je wel liefst een keuze uit 65 merken voorgeschoteld en dit terwijl niet eens al deze merken ook shampoo bars verkopen. Niet handig en dat moest anders, eindelijk is het klaar en vanaf nu krijg je alleen nog de zoekfilters die relevant zijn voor je keuze. In het voorbeeld met de shampoo bars zijn dat nu nog maar 21 merken. We hopen dat je zo beter kunt vinden wat je zoekt.

Wat mis je nog?

Mis je nog iets op onze site, of zie je iets wat anders zou kunnen? Laat het ons weten, dan gaan we kijken of we daar iets mee kunnen doen. Je kan gewoon een antwoord sturen op deze mail. Alvast bedankt.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 25-8-2021 09:13:13
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice