10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

in deze nieuwsbrief.. een nieuwe deodorant van The Lekker Company (bij sommige bekend onder de oude naam Lekkerineenpotje), om dit te vieren zijn alle varianten vandaag en morgen verkrijgbaar met 20% korting. Wij zijn zelf super tevreden met ons nieuwe menu, ik hoor graag of jij dat ook zo ervaart? En een lip balm gemaakt van papier? Lees snel verder..

Nieuwe sensitive deodorant

Veel van jullie kennen de potjes deodorant van The Lekker Company wel, en ze hebben nu een nieuwe variant in het assortiment genaamd Soft Bamboo, deze deodorant is zonder baking soda. Om dit te vieren verkopen we vandaag en morgen alle potjes met 20% korting.

Nieuw menu website

Vanaf begin januari hebben we een nieuw menu op zepig.nl. We hopen dat al onze producten zo makkelijker te vinden zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld alle shampoo bars onderverdeeld in droog haar, vet haar, meer volume, enz. Als je nog vragen of opmerkingen hebt over het nieuwe menu dan hoor ik dat graag.

Le Papier Lip Balm

Dit is leuk.. een lip balm van het merk Beauty Made Easy waarvan de verpakking helemaal is gemaakt van papier. Als je de lip balm gebruik rol je steeds een beetje van het papier af totdat de lip balm helemaal op gebruikt is. Verkrijgbaar in diverse smaken en er zijn er zelfs twee met een subtiel kleurtje.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17).Dit artikel is geplaatst op 17-2-2021 09:41:27
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice