10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

in deze nieuwsbrief.. de leukste moederdag cadeaus voor de liefste moeders en we zijn distributeur geworden van het merk Arganique.. Lees snel verder..

9 mei Moederdag

We hebben speciaal voor moederdag weer onze leukste en mooiste cadeau's bij elkaar gezet en speciaal voor de liefste moeders een aantal producten voorzien van een leuke korting. De korting geldt alleen vandaag en morgen dus wacht niet te lang.

Cadeau zelf samenstellen?

Een cadeau zelf samenstellen kan natuurlijk ook. We hebben daarvoor een lege cadeaubox die je kan vullen met wat je maar wilt. Wil je er een kaartje bij doen? Geen probleem, stuur ons na je bestelling een berichtje met je bestelnummer en de tekst voor het kaartje en wij doen een handgeschreven kaartje bij je bestelling. Rechtstreeks naar moeders opsturen is ook mogelijk, tijdens de bestelling is het mogelijk een apart verzendadres op te geven.

Distributeur Arganique

Het merk Arganique verkopen we al jaren, mooie pure Arganolie uit Morocco. De huidige distributeur ging zich meer focussen op andere dingen en vroeg ons of we het wilde overnemen. We zijn al jaren fan van deze mooie olien dus we hoefde daar niet lang over na te denken. Heb je een winkel of webshop (of ken je iemand) en wil je deze mooie producten ook verkopen, kijk dan eens een kijkje op onze zakelijke website.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17).

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wekelijks op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en exclusieve aanbiedingen? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 29-4-2021 08:42:07
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice