10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

in deze nieuwsbrief.. duurzame vaderdag cadeaus, eindelijk een natuurlijke aftershave en het is zomer.. pas je op voor de zon.. lees snel verder..

20 juni vaderdag

We hebben speciaal voor vaderdag weer onze favoriete vaderdag cadeau's bij elkaar gezet en een aantal producten voorzien van een leuke korting. De korting geldt tot en met zondag dus wacht niet te lang.

Natuurlijke aftershave & scheerzeep

We kregen vaak de vraag of we ook natuurlijke aftershave verkochten, lang was dat niet het geval maar sinds een paar weken hebben we dan eindelijk een aftershave die helemaal uit natuurlijk ingredienten bestaat. Gemaakt door Biolijf, een klein Nederlands bedrijfje die ook zeep, conditioner en scheerzeep maakt.

30% korting op de Biolijf Scheerset

Het is natuurlijk bijna vaderdag en daarom zijn alle scheerproducten van Biolijf nu in de aanbieding en zelfs nog extra korting op de Biolijf sets met daarin een scheerzeep, de natuurlijke aftershave en een scheerkwast.

Natuurlijke Zonnebrandcreme

De zomer is eindelijk begonnen, de zon schijnt dus pas op dat je niet verbrandt. Als je veel in de zon bent is het goed om zonnebrandcrème te gebruiken maar je wilt wel iets natuurlijks. Wist je dat in veel gangbare zonnebrandcrème vaak chemische ingredienten en microplastics zitten? Niet in onze producten. We hebben al onze natuurlijke zonnebrandcrèmes voor je op een rijtje gezet.

Cadeau zelf samenstellen?

Een cadeau zelf samenstellen kan natuurlijk ook. We hebben daarvoor een lege cadeaubox die je kan vullen met wat je maar wilt. Wil je er een kaartje bij doen? Geen probleem, stuur ons na je bestelling een berichtje met je bestelnummer en de tekst voor het kaartje en wij doen een handgeschreven kaartje bij je bestelling. Rechtstreeks naar papa opsturen is ook mogelijk, tijdens de bestelling is het mogelijk een apart verzendadres op te geven.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17).

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 10-6-2021 08:57:52
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice