10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

We hebben deze maand met extra korting producten van Ben & Anna kunnen inkopen. Natuurlijk kunnen we die extra korting in eigen zak steken maar we kunnen het ook aan jou geven.. We hebben besloten om dat laatste te doen. Daarom vanaf vandaag tot en met donderdag 20% korting op alles van Ben & Anna. Zolang de voorraad strekt. Lees snel verder..

Ben & Anna

Ben & Anna is een Duits merk en maakt deodorant, tandenpasta, tandenpoets tabletten en mondwater.. Alle producten gebruiken alleen ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn gecertificeerd. Alle ingrediënten zijn altijd vegan en microplasticvrij. Geen van de producten is ooit op dieren getest. Het verpakkingsmateriaal is altijd verstandig gekozen om een zo laag mogelijke impact op ons milieu te hebben.

We horen graag wat je van ons vindt

We zouden het fantastisch vinden als je een recensie bij Google voor ons wilt schrijven. Dat helpt ons erorm. Alvast bedankt.

Uitlopende producten

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje op onze aanbiedingspagina.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 28-7-2021 09:01:52
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice