10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Elke Zepig Member Mail stellen we een zeepmaker aan je voor, deze maand een zeepmaker uit Amsterdam: De Amsterdamsche Zeepfabriek.

De Amsterdamsche Zeepfabriek

Wij zijn de makers van de Amsterdamsche Zeepfabriek Zeep. ’n Heerlijk blok zeep gemaakt van gecertificeerd biologische oliën, vetten en geuren. Met een plonsje hennepzaadolie - omdat ‘we' daar in de Gouden Eeuw onze zeep ook mee maakten! En.. zonder palmolie om aan de ene kant het Regenwoud te sparen en aan de andere kant omdat die olie van de oliepalm al in zoveel andere dingen zit: in koekjes, broodbeleg, kaassoufflees.. Wij zouden het goed vinden als de palmolie dáárin duurzaam geteeld zou gaan worden.

De zeep die wij maken verzorgt de huid door “overvetting": we doen 5% meer olie in het recept dan nodig is om zeep te maken. Gevolg is dan: geen droge huid. Als bedrijf zijn wij zijn een sociale firma waar mensen een tijd zeep kunnen maken om weer ritme in hun leven te krijgen, om een fijne vrijwilligersplek te hebben of omdat ze zeep willen maken bij ons. Alle zes de verschillende zepen van de Amsterdamsche Zeepfabriek zijn bij Zepig verkrijgbaar.

Als tip: Zorg dat het zeepje tussen de wasbeurten door kan drogen. Dan gaan ze het langste mee. Bijvoorbeeld leggen op een zeepbakje waar het water weg kan, of op een omgedraaid nagelborsteltje. Geniet!

Enkele producten van De Amsterdamsche Zeepfabriek

De Amsterdamsche Zeepfabriek

€7,00

Leut

95 gram Bioslogisch Handgemaakt Palmolievrij Vegan

Wist je dat je je ook met koffie kan wassen? Onze leut-zeep heeft een basis van koffie en is qua geur zowel fris als exotisch, door de combinatie van citroengras, patchouli en zwarte peper.

De Amsterdamsche Zeepfabriek

€7,00

Sjoko

95 gram Bioslogisch Handgemaakt Palmolievrij Vegan

Een romige, schuimende zeep boordevol cacaoboter en -poeder; met de frisse geur van sinaasappel en lavendel, uitgebalanceerd met een snufje cederhout.

Natuurlijk zijn alle producten van De Amsterdamsche Zeepfabriek op voorraad in onze webshop.

Volg ons op Facebook

Wekelijks op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en aanbiedingen? Volg ons op Facebook.Dit artikel is geplaatst op 18-11-2017 09:35:04
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice