10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

We beginnen januari goed met een heleboel nieuwe merken en producten.. en een leuke aanbieding op de nieuwe deodorant van Ben & Anna.. Lees snel verder..

20% korting op de nieuwe Ben & Anna Deodorant

Het duitse merk Ben & Anna staan bekend om de deodorant in papieren tubes waar je de deodorant omhoog drukt. Ben & Anna heeft nu 4 nieuwe geuren ontwikkeld, deze zitten in iets kleinere tubes en daarmee is ook de prijs lager geworden. Om iedereen goedkoper kennis te laten maken met de nieuwe varianten geven we vandaag en morgen 20% korting op de nieuwe deodorant.

Bambaw

Een nieuw merk uit België die onder andere scheerproducten maken. We hebben een aantal producten van dit merk in ons assortiment opgenomen. Waaronder verschillende scheermessen, navul mesjes en een scheerkwast. Deze producten bieden een geweldige scheerervaring voor iedereen..

Fat Forest

Een merk dat zelf nog maar net op de markt is is Fat Forest. Ondanks dat Fat Forest twee producten nog wel in plastic verkoopt waren we toch heel enthousiast over dit merk. Helemaal geweldig vinden we de skin bars, dat is een body butter bar in een papieren tube, zo kan je de body butter makkelijk aanbrengen en blijven je handen schoon. Twee producten zitten nog wel in plastic, lees meer daarover op de product pagina.. Hopelijk groeien ze snel groter zodat ze betere verpakking voor de body cream kunnen gebruiken.

LastSwab

Al veel langer hebben we onze eigen merk herbruikbare wattenstaafjes maar we lazen bij de reviews dat niet iedereen tevreden was en als jullie niet tevreden zijn zijn wij dat ook niet. We zijn dus op zoek gegaan naar een ander merk en denken deze gevonden te hebben met het merk LastOjbect. Zij maken onder andere de LastSwab wattenstaafjes.. We hopen dat deze wattenstaafjes beter bevallen. Verkrijgbaar in 6 leuke kleuren.

En nog veel meer..

Je vindt altijd onze nieuwste producten en merken in de categorie Nieuwe Producten. Spot ook de overige nieuwe producten en merken..

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 26-1-2022 10:47:38
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice