10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

We zijn zelf erg fan van de blokken zeep en shampoo maar we weten ook dat dit niet voor iedereen zo is.. Sommigen van jullie houden toch liever vast aan vloeibare producten en ook daar hebben wij goede keuzes in.. Zoals de vloeibare shampoo en douche producten van Fushi. We konden afgelopen week dit merk goedkoper inkopen en delen de korting graag met jou en daarom krijg je vandaag en morgen 20% korting op alle douche producten van Fushi.. En verder in deze nieuwsbrief probiotische shampoo, conditioner, douche- en handzeep? Lees snel verder..

20% korting op de douche producten van Fushi

Fushi is een merk uit Londen die voornamelijk pure oliën perst en natuurlijke verzorgingsproducten maakt op basis van deze oliën. Alle producten van Fushi worden met de hand gemaakt en zijn zo puur mogelijk. De producten van Fushi zitten in een glazen fles, alleen het pompje is van plastic. Vandaag en morgen zijn alle vloeibare shampoo's, conditioners en douche producten te koop met 20% korting.

Mas Newen

Een nieuw merk uit Nederland met probiotische producten zoals shampoo, conditioner, douche- en handzeep. De regeneratieve zelfzorgproducten van Mas Newen bevatten uitsluitend 100% plantaardige ingrediënten en probiotische culturen die de gezondheid van uw lichaam voeden en stimuleren het natuurlijke microbioom van het haar. De producten zijn PH-neutraal, schuimen goed en reinigen mild, waardoor ze perfect zijn geschikt voor de gevoelige huid, kinderen en zelfs baby's! De regeneratieve zelfzorgproducten van Mas Newen zijn natuurlijk gefermenteerd en ambachtelijk gemaakt, en daarom kan de kleur van de producten afwijken en/of sommige bevatten bezinksel. De 100% plantaardige ingrediënten en probiotica culturen zijn altijd hetzelfde, maar het fermentatieproces heeft een beetje een eigen leven, letterlijk! De producten zijn biologisch, veganistisch, dierproefvrij, bevatten nul microbolletjes en komen in flessen van 100% gerecycled plastic.

Uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 9-2-2022 09:57:52
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice