10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Elke vakantie nemen we zeep en een shampoo bar mee, dus een goed zeepdoosje is erg belangrijk. We hadden al diverse zeepdoosjes in ons assortiment maar daar is sinds kort een nieuwe bij gekomen.. en vandaag en morgen met 20% korting.. Lees snel verder..

Zeepdoos met uitneembaar Zeepbakje met 20% korting

Toen ik deze zeepdoosjes zag wist ik meteen, die wil ik in mijn assortiment. Tot nu toe hadden alle zeepdoosjes die we verkochten geen uitlek mogelijkheid, je moet dan eerst de zeep droog deppen voordat je de zeep in het doosje doet. In dit zeepdoosje zit een los rekje wat je eruit kan halen en waar ribbels en gaatjes in zitten. Een los zeepbakje zeg maar.. Daar kan de zeep in uitlekken en als deze is uitgelekt kan het rekje met de zeep weer in het doosje. Super handig. Vandaag en morgen ontvang je 20% korting op deze zeepdoosjes.

Vloeibare Black Soap

De Afrikaanse zwarte zeep (black soap) is een hele populaire zeep in onze winkel, maar niet iedereen vind het gebruik van een stuk zeep handig en zeker niet de Afrikaanse zepen. Daarom hebben we nu vloeibare Afrikaanse zwarte zeep, deze wordt op traditionele wijze handgemaakt in Ghana. 100% natuurlijk en vrij van chemicaliën en conserveringsmiddelen, zoals je dat gewend bent van ons assortiment. Lees er meer over op onze website.

Solid Parfume

Je hebt tegenwoordig allerlei producten in vaste vorm die daarvoor vaak vloeibaar waren, maar daar is nu een nieuwe bij gekomen.. Vaste parfum, we hebben sinds kort de producten van Oléanat in ons assortiment opgenomen. Een papieren stick (die je misschien kent van sommige deo sticks) maar dan met parfum. Hoe werkt dat. Het is een stick met karitéboter (shea butter), cacaoboter en plantaardige was en daaraan toegevoegd een natuurlijk parfum. Het werkt dus twee in een, je verzorgd je huid en je hebt een heerlijke geur.

Uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 24-2-2022 08:53:33
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice