10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Een leuke actie deze maand, misschien wat meer voor de mannen maar de scheerzeep is ook zeker zeer geschikt voor vrouwen. En deze maand weer een nieuw merk, welke het is? Lees snel verder..

50% korting op scheerzeep en aftershave van Biolijf

Biolijf houdt uitverkoop op hun scheerzepen en aftershave producten. Zo lang de voorraad strekt krijgt u 50% korting op deze producten.

Scheerzeep

Doop een goede scheerkwast, al gaat het met een slechte ook wel, in warm water, sla het water er uit, en draai de puntjes van de kwast een paar keer over de scheerzeep. Nu kan je twee dingen doen, helemaal zoals het hoort een opschuimkom gebruiken. Dan, de naam zegt het al, schuim je de zeep, die nu in je kwast zit, in de kom op tot een dikke merengue-achtig schuim. Maar je kan dat ook meteen op je gezicht doen. Of op je benen, bikinilijn, oksels, nou ja, de rest kan je zelf wel bedenken gok ik. Shavetastic!

Aftershave

Een aftershave met alleen maar geweldige ingrediënten, de alcohol is natuurlijk en van biologische oorsprong. Er zitten geweldige hydrolaten in, toverhazelaar die in aftershave onmisbaar is vanwege haar ontstekingsremmende en samentrekkende eigenschappen. Om de huid te kalmeren zit er kamille hydrolaat in, om de ontstekingremmende werking nog meer te ondersteunen zit er tevens teatree hydrolaat in.

Nieuw merk: Day 1

Een vrij nieuw merk zelfs, het merk Day 1 is pas opgericht in 2021. Een mooie collectie zepen en shampoo bars, die mochten natuurlijk niet in onze winkel onbreken.

Uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 29-3-2022 09:28:02
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice