10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

We krijgen nog steeds de vraag of we Daphne Olijfoliezepen nog verkopen, dat waren populaire zepen van het merk Merdef uit Turkije. Helaas is de Nederlandse importeur helemaal gestopt en kunnen wij de zeep niet meer inkopen. Ik ben een tijd op zoek geweest naar een alternatief..

Alternatief Daphne Olijfzeep

We hopen dat de zeep van Abzehk net zo in de smaak vallen als de zeep van Daphne Olijfoliezepen. De zeep komt ook uit Turkije, heeft dezelfde prijs en er zijn een aantal dezelfde zepen die Daphne ook had. Zoals de Zwavelzeep, Jeneverbes Teer Zeep, Terebinth Zeep en de Abrikozenpitolie Zeep. Je kan ze tot en met vrijdag proberen met 10% korting.

Korting op Fat Forest

Een nieuw Nederlands merk waar ik een tijdje terug al iets over vertelde. Heerlijke body butters & lotions zijn nu in de aanbieding omdat wij ze ook met korting hebben ingekocht, en die korting delen we graag met je. Uniek is de bodycrème in een papieren stick, handig in gebruik en je handen blijven schoon. In de aanbieding tot en met vrijdag.

Nieuwe producten van Attitude

We verkopen al een tijdje de deodorant van Attitude. Veel mensen vinden dat heerlijke deodorant en ik moet toegeven dat de geur echt verrukkelijk is. Sinds vorige week hebben we daar een aantal nieuwe producten van toegevoegd, zoals de sentitive deodorant en de zonnebrand producten. Alle producten komen in dezelfde handige papieren sticks, zo dat je handen schoon blijven en je geen plastic weggooit als het product op is.

Uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Volg ons voor exclusieve aanbiedingen

Wist je dat we vaker acties hebben die we niet via de nieuwsbrief communiceren? Volg ons ook op FacebookInstagram | Pintrest.Dit artikel is geplaatst op 6-4-2022 10:12:57
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice