10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

10% korting op Happy Tabs

Jaarlijks eindigen er miljarden tubes op afvalhopen en in onze oceanen. Daarbovenop zijn vandaag de dag reguliere tandpasta's gevuld met onnodige zware chemicaliën, microplastics, vulmiddelen, kunstmatige aroma's, kleurstoffen en chemische zoetstoffen. Happy Tabs tandpasta tabletten zijn vrij van zware chemicaliën, SLS en andere chemische zoetstoffen. Bovendien zijn ze plastic vrij en navulbaar. Wij willen dat iedereen nog duurzamere keuzes gaan maken als het aankomt op mondverzorging, en het verminderen van plastic. Vandaar dat je tot en met vrijdag 10% korting krijgt op alle producten van Happy Tabs.

Nieuw merk: UpCircle

[#SMALLLOGOURL#]UpCircle_tl5sks[/#SMALLLOGOURL#] UpCircle maakt veganistische en dierproefvrije huidverzorgingsproducten met de hand in het VK van ingrediënten die worden weggegooid door de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. We hebben 5 producten van UpCircle opgenomen in ons assortiment, als het bevalt komen daar zeker meer bij.

UpCircle geeft natuurlijke ingrediënten een nieuw leven. Veganistisch, dierproefvrij en zonder afval. Goed voor de wereld. Goed voor jou.

{1643.Upcircle.Face Cleansing Balm.UpCircle-Face-Cleansing-Balm-Makeup-Cleansing-Balm-for-Sensitive-Skin-Zepig_ow5t9c} {1642.Upcircle.Face Moisturiser.UpCircle-Face-Moisturiser-with-Vitamin-E-Vegan-Face-Cream-Zepig_yn9vvw} {1644.Upcircle.Eye Cream.UpCircle-Hyaluronic-Acid-Eye-Cream-For-Dark-Circles-Brightening-Eye-Cream-Zepig_rw6dom} {1641.Upcircle.Face Toner.UpCircle-Face-Toner-with-Hyaluronic-Acid_cspevk}

3D geprinte zeepbakjes?

We hebben onze eigen zeepbakjes laten maken. Niet van hout of metaal, maar een 3D geprint zeepbakje van gerecycled plastic gemaakt in Delft. Het bakje loopt schuin af zodat het water goed weg kan lopen. Met het zuignapje kan je het zeepbakje aan de muur hangen, ook zonder zuignapje te gebruiken als je het bakje wilt neerzetten. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Aanbiedingen
Nieuw
Merken
Categorieën

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.Dit artikel is geplaatst op 13-4-2022 10:15:52
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice