10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Veel producten worden steeds duurder, helaas is dat ook bij ons het geval. Veel merken voeren prijsstijgingen door vanwege oplopende prijzen voor grondstoffen, maar gelukkig hebben we nog steeds veel producten die je al onder de 5 euro kunt kopen.

Alepeo Aleppo Zeep

Alepeo is een van de bekenste Aleppo zeep makers ter wereld en maakt naast de tradionele blokken Aleppo zeep ook Aleppo zeep met geur toegevoegd. Deze blokken zeep zijn makkelijker in gebruik omdat ze geperst zijn in handzame blokken, hebben heerlijke natuurlijke geuren en kosten maar 3,99 per stuk.

{858.Alepeo.Aleppo Olijfzeep Bergamot.alepeo-savon-d-alep-aleppo-zeep-bergamote_mmgmfa} {325.Alepeo.Aleppo Olijfzeep Jasmijn.Alepeo_Jasmijn_ffa4ff} {326.Alepeo.Aleppo Olijfzeep Lavendel.Alepeo_Lavendel_vnyhjc} {327.Alepeo.Aleppo Olijfzeep Musk & Amber.Alepeo_muskus_amber_nfp37z}

Uzepia

Een mooie zeepmakerij uit Kudelstaart (Noord-Holland) die al vele jaren zeep maakt met als speciaal ingredient: Geitenmelk. De zepen zijn heerlijk zacht en speciaal ontwikkeld voor mensen met huid problemen, maar zijn natuurlijk door iedereen te gebruiken. Een mooi eerlijk product voor een hele mooie prijs..

{139.Uzepia.Lemon-Grass Goat Milk Soap.lemon-grass-500x500_qhzx2u} {142.Uzepia.Natural Goat Milk Soap.natural-500x500_xwuwf0} {138.Uzepia.Lavender Goat Milk Soap.lavender-500x500_zsex7r} {143.Uzepia.Patchouli Goat Milk Soap.patchouli-500x500_evqzs8}

Eigen merk

Deze producten verkopen we als eigen merk en worden al jaren goed ontvangen door onze klanten.

{618.Zepig.Sisal Zeepzakje.zepig-sisal-zeepzakje_er2bc5} {633.Zepig.Bamboe wattenstaafjes.zepig-bamboe-wattenstaafjes_finzt3} {507.Zepig.Natuurlijke Loofah Zeepkussen / Spons.loofah-zeepkussen-spons_wgpnrh} {494.Zepig.Bamboe Flosdraad Charcoal (30m).zepig-bamboe-flosdraad-charcoal_kdrkie}

Verzendkosten splitsen

Een manier om te besparen op de verzendkosten is om samen producten te kopen, zo komt je makkelijker aan de 40 euro en dan betaal je geen verzendkosten meer. Vraag dus aan vrienden, familieleden, buren & kennissen of ze ook iets willen bestellen en bestel alles in 1 keer.

Dr. Bronner's

Deze zeep hebben we in onze begin periode verkocht, maar omdat je deze zeep in veel winkels kunt vinden zijn we er op een gegeven moment mee gestopt. Laatst kon ik een partij Castille Zeep Citrus inkopen, daarom kunnen we deze zeep nu aanbieden voor 4,99.

Uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Aanbiedingen
Nieuw
Merken
Categorieën


Dit artikel is geplaatst op 9-8-2022 10:32:10
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice