10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Korting op alle zonnebrand producten

Het is nog volop zomer, maar toch gaan we onze zonnebrand producten wat opruimen. De zon schijnt veel en krachtig en daarom moet je goed en veel blijven smeren. Ontvang nu diverse kortingen op veel zonnebrand producten.

Veggieworld 2022

We staan dit jaar weer op Veggieworld, dit keer in Expo Houten. Ben je veganistisch, vegetarisch of wil je onze zepen en andere producten gewoon lekker komen ruiken kom dan 3 of 4 september naar de Expo Houten (vlak bij Utrecht). Lees hier meer informatie.

Mas Newen

Naast zeep en shampoo bars ben ik erg fan van de shampoo en conditioner van Mas Newen. De regeneratieve zelfzorgproducten van Mas Newen bevatten uitsluitend 100% plantaardige ingrediënten en probiotische culturen die de gezondheid van uw lichaam voeden en stimuleren het natuurlijke microbioom van het haar. De producten zijn PH-neutraal, schuimen goed en reinigen mild, waardoor ze perfect zijn geschikt voor de gevoelige huid, kinderen en zelfs baby's! De regeneratieve zelfzorgproducten van Mas Newen zijn natuurlijk gefermenteerd en ambachtelijk gemaakt, en daarom kan de kleur van de producten afwijken en/of sommige bevatten bezinksel. De 100% plantaardige ingrediënten en probiotica culturen zijn altijd hetzelfde, maar het fermentatieproces heeft een beetje een eigen leven, letterlijk! De producten zijn biologisch, veganistisch, dierproefvrij, bevatten nul microbolletjes en komen in flessen van 100% gerecycled plastic.

Fat Forest

Tijdens onze laatste vakantie heb ik een skin bar van Fat Forest meegenomen om deze zelf eens te proberen, dat is een body butter bar in een papieren tube, zo kan je de body butter makkelijk aanbrengen en blijven je handen schoon. Dat bleek heel goed te werken en ik vind de body butter erg fijn in gebruik.

Uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Aanbiedingen
Nieuw
Merken
Categorieën


Dit artikel is geplaatst op 16-8-2022 09:18:53
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice