10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Mondwater tabletten? Ja, je leest het goed. Traditioneel mondwater wordt gemaakt op basis van water en verpakt in plastic flessen. De formulering zit vaak vol met alcohol, SLSA en andere agressieve chemicaliën. Dat willen we niet in onze mond óf onze planeet! Dus hier is een milieuvriendelijker alternatief, dat net zo effectief is.

20% korting op Blacktree Zeep

Een van mijn favoriete zepen zijn de turkse zepen van Blacktree, helaas slaan ze in onze winkel nog niet echt aan.. dus we gaan ze eens aanbieden met korting zodat je de zeep eens wat goedkoper kan proberen. De zepen van Blacktree zijn op basis van olijfolie en ze hebben heerlijke geuren, of zonder geur voor als je echt van puur houdt. Ik ben er zeker van dat als je ze ook eens probeert, dat je ook fan bent van Blacktree.

Veggieworld 2022

We staan dit jaar weer op Veggieworld, dit keer in Expo Houten. Ben je veganistisch, vegetarisch of wil je onze zepen en andere producten gewoon lekker komen ruiken kom dan 3 of 4 september naar de Expo Houten (vlak bij Utrecht). Lees hier meer informatie.

20% korting op veel zonnebrand producten

Het is nog volop zomer, maar toch gaan we onze zonnebrand producten wat opruimen. De zon schijnt veel en krachtig en daarom moet je goed en veel blijven smeren. Ontvang nu 20% korting op veel van onze zonnebrand producten.

{603.Not the Norm.Rokai Plasticvrije Natuurlijke Zonnecreme SPF 25.Plasticvrije-Natuurlijke-Zonnecreme-SPF-25_uzxc2e} {1627.Attitude.Plasticvrije Zonnebrand Solar Stick Gezicht SPF30 Parfumvrij.ATTITUDE-Mineral-Sunscreen-Face-Stick-Unscented-30SPF-Zepig_btghsu} {1629.Attitude.Plasticvrije Baby & Kids Zonnebrandstick Gezicht SPF30 Parfumvrij.ATTITUDE-Mineral-Sunscreen-Face-Stick-Unscented-Kids-30SPF-Zepig_unnjaa} {1624.Attitude.Plasticvrije Zonnebrandstick SPF 30 Tropical.ATTITUDE-Mineral-Sunscreen-Stick-Tropical-30SPF-Zepig_be65es}

Uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdheidsbaardatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kan je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Aanbiedingen
Nieuw
Merken
Categorieën


Dit artikel is geplaatst op 23-8-2022 10:01:25
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice