10% Korting!

Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.

Zeep met Yoghurt

Elke maand voegen we nieuwe producten toe aan ons assortiment. Nu een heel nieuw merk: YOGHSOAP, zeep gemaakt met verse, volle yoghurt. YOGHSOAP is niet verrijkt met een paar druppels hoogwaardige plantaardige oliën toegevoegd aan een gedenaturaliseerde generieke palmoliemix. Het is volledig gemaakt van premium oliën en verse, volle yoghurt. Verkrijgbaar is vijf heerlijke geuren en ook nog eens leuk geprijsd.

{1740.YOGHSOAP.Relax Lavender.Yoghsoap-relax-lavender-Zepig_e8c6m7} {1742.YOGHSOAP.Refresh Mint.Yoghsoap-refresh-mint-Zepig_nyvzif} {1741.YOGHSOAP.Energy Citrus.Yoghsoap-citrus-energy-Zepig_p8ahnw} {1744.YOGHSOAP.Baby Calendula.Yoghsoap-Baby-Calendula-Soap-Zepig_dwan9a}

Vast wasmiddel

Nieuw in ons assortiment: Handgemaakt vast wasmiddel van Echoppe uit Frankrijk. Dit vaste wasmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en het reinigt effectief kleding, zonder de planeet te vervuilen. Gebruik altijd het Echoppe wasnetje om te voorkomen dat een tablet vast komt te zitten in de machine. Dit vaste wasmiddel bevat geen controversiële ingrediënten zoals palmolie en zijn derivaten, conserveermiddelen, EDTA of MIT, fosfaten of ingrediënten afgeleid van aardolie. Het is niet getest op dieren en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

{1730.Echoppe.Vast Wasmiddel - 30 Wasbeurten - Zoete Amandel & Sinaasappel.Echoppe-Solid-Laundry-Detergent-30-Washes-Sweet-Almond-Orange-Zepig_ozkqb9} {1728.Echoppe.Vast Wasmiddel - 30 Wasbeurten - Salie En Rozemarijn.Echoppe-Solid-Laundry-Detergent-30-Washes-Sage-Rosemary-Zepig_o1olyh} {1727.Echoppe.Katoenen Wasnetje.Echoppe-Cotton-Wash-Bag-Zepig_uybrwz} {1729.Echoppe.Vast Wasmiddel - 30 Wasbeurten - Zonder Parfum.Echoppe-Solid-Laundry-Detergent-30-Washes-Fragrance-Free-Zepig_bopwvu}

Veel nieuwe producten in de uitverkoophoek

Wist je dat we altijd producten in de aanbieding hebben, dit zijn soms uitlopende producten, producten waarvan de houdbaarheidsdatum nadert, producten die een nieuwe verpakking krijgen, maar ook producten die goedkoper zijn als je er meer van koopt. Het assortiment wisselt regelmatig. Neem een kijkje in onze Uitverkoophoek.

Volg je bestelling op de site

Mijn account Heb je na een bestelling geen email van ons ontvangen met daarin de track & trace code van je bestelling? Waarschijnlijk staat de mail dan in de spam folder van je e-mail programma, maar je kunt de status van je bestelling altijd volgen via de Mijn account pagina. Je kunt daar ook je bestelverleden inzien en je adres, e-mailadres of wachtwoord wijzigen.

Bestelling afhalen in Utrecht

Tijdens je bestelling kun je kiezen voor afhalen, zo betaal je geen verzendkosten. We zitten centraal in Nederland, vlak bij de meubelboulevard van Utrecht en naast de A12 (afrit 17). Hier vind je de routebeschrijving.

Aanbiedingen
Nieuw
Merken
Categorieën


Dit artikel is geplaatst op 15-9-2022 08:22:11
Zepig maakt gebruik van cookies  x
Klantenservice Klantenservice