-21% najjar-soap-aleppo - doos-aleppo-zeep-met-nigella-zaad-olie---8-stuks
4.3 7
€23,92 €18,99 incl. BTW

Najjar Soap Aleppo Doos Aleppo zeep met nigella zaad olie - 8 stuks

8 x 125 gram Aanbieding Op voorraad Syrië Aleppo ZeepHandzeepZeep HandgemaaktPalmolievrijPlasticvrijVegan

Deze Aleppozeep is geproduceerd in Syrië door een Aleppo meester exact volgens het traditionele recept, deze zeep is van hogere kwaliteit olijfolie gemaakt, deze is ook groener van de binnenkant. Lees verder

Deel deze pagina:

7 Reviews over Najjar Soap Aleppo Doos Aleppo zeep met nigella zaad olie - 8 stuks

5 5
review door Anoniem

Mooie stevige tabletten. Geur vind ik niet speciaal fijn maar na gebruik geen restgeuren op de huid. Prettig vind ik vooral de licht antiseptische werking van de laurierolie en zwarte komijnzaad olie die de huid hydrateert en verzorgd. Daarnaast is het een natuurlijke zeep zonder kunstmatige toevoegingen. Tevreden over deze zeep.

5 5
review door Judith Roosen

ik gebruik deze zeep voor de lichaamsverzorging en merk dat ik na het douche geen trekkerig gevoel meer heb. Mijn huid voelt gevoed aan. Heb eerst 1 blok geprobeerd en daarna deze doos gekocht.

5 5
review door Allard Lanson

Een lekkere doos natuurlijke zeep met zwarte komijn olie. Dat al eeuwen terug werd gezien als genezende olie. Vooral tegen huid problemen. Een aparte lekkere geur. Niet zo goed thuis te brengen. Ik vind het weg hebben van een lichte eucalyptus geur. Het pakket is snel en goed geleverd.

5 5
review door E Offerijns

Twijfelde erg of de zeep dezelfde was als het eerder gekochte losse (zelfde) stuk zeep.
Rook anders en kleur was veel groener.
Toch besloten te houden, maar vraag het me nog wel af….

5 5
review door Anoniem

Erg fijne zeep met een lekkere geur.

5 5
review door Anoniem

Pas op met deze zeep! Hij is geparfumeerd. Dit is geen Aleppo zeep en dat staat ook niet op de doos (maar dat zie je pas bij ontvangst). Ik heb een gevoelige huid en direct na het eerste gebruik voelde het 3 dagen lang alsof iemand een kwartier met schuurpapier over mijn huid had gewreven. Absoluut geen aanrader als je zoekt naar Aleppo Zeep!

Reactie:  Deze zeep is inderdaad geparfumeerd, dat staat ook vermeldt bij de ingredienten. Het is wel echt Aleppo zeep, de grote blokken Aleppo zeep worden vermalen en in een mal gegoten tot deze zepen.

5 5
review door Ria Zwama

Super snel ontvangen, heerlijk zachte zeep! Ik heb er al een paar weggegeven??

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x