-20% biolijf - mini---vier-soorten-haarzeep-een-conditioner
3.3 7
€10,95 €8,76 incl. BTW

BioLijf

Mini - Vier soorten Haarzeep & één Conditioner

Totaal ongeveer 110 gram Aanbieding Op voorraad Nederland ConditionerShampoo BarZeepTestersVakantie BiologischHandgemaaktPalmolievrij

Kan je niet kiezen? Wil je ze gewoon eens geprobeerd hebben? Probeer nu 4 soorten (haar)zeep, en 1 conditioner! Lees verder

Deel deze pagina:

Reviews over BioLijf Mini - Vier soorten Haarzeep & één Conditioner

2 5
review door Carla Bultman

De stukjes zijn erg hard en geur is er bijna af. Je ruikt alleen olijfolie. Ze zijn als shampoo moeilijk te gebruiken, bovendien prikt het in mijn ogen. Ik heb de indruk dat ze oud en ingedroogd zijn. Ik gebruik ze nu maar om mijn handen mee te wassen. Jammer!

Reactie:  Sommige zepen zijn harder dan andere en zeep prikt altijd in de ogen. Je haar wassen met kleine stukjes zeep is inderdaad moeilijker dan met een groot stuk.. Oud is de zeep in elk geval niet, wij kopen altijd klein in waardoor we nooit lang voorraad hebben liggen.

2 5
review door Mieke Fontijn

Zeep is prima.
Had een proefpakketje met verschillende soorten. Graag erbij vermelden wat wat is

2 5
review door Mirjam Walhout

Ik moet het nog gaan proberen, maar kan ook op de site niet goed terugvinden welk stukje zeep wat is. Het kleine vierkante stukje lijkt me de conditioner, het roodachtige stukje de rode klei-pathouchi-sinaasappel-lavendel en het donkere stukje de sinaasappel-kaneel? De andere 2 stukjes lijken me eender, maar heb ik nog niet kunnen identificeren... het was fijn geweest als er wat informatie bij had gezeten.

2 5
review door Anoniem

Weet niet welke shampoo wat is....ik ging er maar van uit dat het kleine vierkante stukje de conditioner was
De rest de shampoo,maar er zat geen beschrijving bij

2 5
review door loura otterspeer

Conditioner maakt het haar zacht...maar ook wat vettig in mijn geval....ruikt wel heerlijk

2 5
review door Rene Lever

Jammer dat je naar mijn idee niet goed kan zien welke zeep je gebruikt. Misschien dat ik de stukjes op de site moet vergelijken. Heb ik eerlijk gezegd nog niet bekeken. Handiger zou een plaatje met de namen er bij zijn. Wel erg lekker! Dat dan wel!

2 5
review door Anoniem

Erg leuk om op deze manier verschillende soorten zeepjes uit te kunnen proberen. Super! Ik mis wel echt een beschrijving bij elk stukje zeep. Het zou heel fijn zijn om te weten welke ingrediënten er in zitten en te weten voor welk haar je ze kunt gebruiken. Daarnaast is het ook fijn om te weten hoe ze heten en welk zeepje je, als die goed bevalt, zou kunnen bestellen. ?? De website biolijf geeft over het product geen informatie. Waar naar wordt door verwezen onder de minibox.. ??

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x