-26% flow-cosmetics - blond-shampoo-zeep
3.2 5
€10,80 €7,99 incl. BTW

Flow Cosmetics

Blond Shampoo zeep

100 gram
Aanbieding Uitverkocht Finland BiologischHandgemaaktPalmolievrij Droog haarNormaal haar

Een shampoo bar die limoen, marigold, kamille en neutrale henna bevat die de kleur van blond haar verheldert. Meest geschikt voor droog, behandeld en normaal haar. Geeft volume, luchtigheid en glans. Lees verder

Vertel je vrienden over Flow Cosmetics Blond Shampoo zeep

Reviews over Flow Cosmetics Blond Shampoo zeep

4 5
review door Jolien Yark

Ik zou heel graag willen dat dit voor mijn fijne lange haar zou werken, maaar na 4 weken voelt mijn haar nog steeds aan als touw, is het kammen echt een crime en heb ik niet echt het idee dat mijn haar heel schoon voelt. Het schuimt verbazingwekkend heel goed, maar je bent wel even bezig met lang haar. En als je dan ook dat proces nog eens door moet met de conditioner, dan sta je echt te lang onder de douche. Bespaar je misschien op verpakking, maar zeker niet op water. Hoe graag ik ook zou willen, dit is echt niks voor mij.

4 5
review door Margriet Van der burg

Erg fijne shampoobar de blonde kleur verhelderd echt, wel erna een appelazijn spoeling gebruikt.. maar was nog niet eens zo erg nodig.
Top product

4 5
review door Dumont

Ik vind het helemaal niks. Na het wassen voelt mijn haar echt als touw maar blijft ook vettig aanvoelen en vet eruit zien.

4 5
review door Petra Snijkers

Duurt lang voordat je genoeg zeep hebt om goed te wassen en voelt daarna als touw. Deconditioner heb je dan exht wel nogig

4 5
review door Hermien Bruinink

Wel wennen n shampoo bar; je haar voelt na t wassen erg stroef aan maar met conditioner heel fijne combinatie

Log in om je review over Flow Cosmetics Blond Shampoo zeep te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x