-26% flow-cosmetics - hennep-turf-shampoo-zeep
4.3 6
€10,80 €7,99 incl. BTW

Flow Cosmetics

Hennep & Turf Shampoo Zeep

100 gram
Aanbieding Uitverkocht Finland BiologischHandgemaaktPalmolievrijVegan Gevoelige hoofdhuidNormaal haarVet haar

De Hennep & Turf Shampoo bar is in het bijzonder geschikt voor mensen met verschillende problemen op de hoofdhuid, zoals jeuk, roos en irritaties. Bevat hoofdhuid- en haarverzorgende Finse koude geperste hennepolie en biologische essentiële olie uit theebomen. Lees verder

Vertel je vrienden over Flow Cosmetics Hennep & Turf Shampoo Zeep

Reviews over Flow Cosmetics Hennep & Turf Shampoo Zeep

3 5
review door Suzanne van Doorn

Hele fijne shampoo. Schuimt heel goed, ruikt een beetje naar groene thee met een vleugje eucalyptus (stinkt absoluut niet, zoals ik in een andere review las). Ik heb psoriasis op mijn hoofdhuid, maar daar heb ik nu al maanden geen last meer van sinds ik shampoo bars gebruik. Ik heb meerdere soorten gebruikt, maar deze vind ik het prettigst. Mijn haar glanst, voelt voller en steviger en mijn hoofdhuid is eindelijk gekalmeerd. Ik gebruik er de conditioner bar bij van helemaal shea.

3 5
review door Suzanne van Doorn

Schuimt heel goed, ruikt een beetje naar groene thee, maar stinkt absoluut niet! Ik gebruik een conditioner bar om mijn haar na het wassen doorkambaar te maken. Ik heb een hele tijd last gehad van psoriasis op mijn hoofdhuid en hele erge jeuk. Sinds ik shampoo en conditioner bars ben gaan gebruiken, nu iets meer dan een jaar, heb ik bijna geen last meer van schilfers of jeuk. Ook is mijn haar veel dikker en voller geworden en glanst het weer. Zeker een aanrader!

3 5
review door Jouke Huisman

De geur doet me denken aan zeewier. Het ruikt niet heel fris, maar het stoort me ook niet. Mijn hoofdhuid lijkt er wel rustiger van te worden. Ik heb het nu 3 keer gebruikt en heb na het wassen minder schilfertjes op mijn hoofd. Het schuimt wel enorm!
Mijn haar is wel echt helemaal stroef na het uitspoelen.
Ik gebruik daarom na het wassen een conditioner blok en daarmee is mijn haar prima weer te borstelen en mooi verzorgd.

3 5
review door Alicja Motyka

The smell is really horrible :( but As a shampoo it is a good product.

3 5
review door Linda Dekker

Ik heb deze shampoo nu een aantal keer gebruikt om m'n dreads te wassen. Super fijne shampoo die de hoofdhuid kalmeert en dat is vooral heel fijn als je dreads net zijn bijgewerkt. Ruikt ook lekker natuurlijk en niet sterk.
Ik ben blij

3 5
review door Anoniem

Nog niet geprobeerd. Ruikt neutraal.

Schrijf je review over Flow Cosmetics Hennep & Turf Shampoo Zeep

Log in om je review over Flow Cosmetics Hennep & Turf Shampoo Zeep te schrijven.
Zepig maakt gebruik van cookies  x