2.4 5
€15,00 incl. BTW

Flow Cosmetics

Brunette - Shampoo bar voor geverfd of natuurlijk donker haar

120 gram Op voorraad Finland Shampoo BarMeukvrij met Monique BiologischHandgemaaktPalmolievrijVegan

De rozemarijn, indigo en zwarte thee die je in deze shampoo bar vindt, geven het haar een prachtige glans maken het haar optisch dieper van kleur (deze shampoo kleurt het haar niet). Ideaal voor droog en geverfd haar. Deze shampoo is volledig natuurlijk en zit boordevol biologische plantaardige oliën, kruiden en essentiële oliën. Gebruik elke dag opnieuw voor prachtig donkerbruin haar! Lees verder

Deel deze pagina:

Reviews over Flow Cosmetics Brunette - Shampoo bar voor geverfd of natuurlijk donker haar

2 5
review door JMJ van der Poel

Valt tegen. Mijn haar word droog en dof, zo droog dat het zelfs piept... Ik gebruik het nu als handzeep om het op te maken en ga voor iets anders.

2 5
review door Gsc Klaassen

Mijn haar licht ervan op , schuimt wel lekker . Maakt mijn haar wel erg droog , gebruik er wel een conditioner bij

2 5
review door Gsc Klaassen

Mijn haar licht ervan op , schuimt wel lekker . Maakt mijn haar wel erg droog , gebruik er wel een conditioner bij

2 5
review door Anoniem

Beetje wennen hoor, m'n haar wassen met haarzeep. Ik gebruik een klein drupje afwasmiddel (ja maf hè, grappige, maar erg goede tip van een kapster) Dit om de vette reacties eruit te krijgen. Ik ontving de tip om oude restanten van haarlak of shampoos uit mn haar te verwijderen. En dat lukt! Ik hoop op deze manier langzaam over te kunnen stappen zonder dat dit drupje naderhand nog nodig is.

2 5
review door Anoniem

Als zeep heerlijk. Stoere geur en een beetje een scrubje van de kruiden. Als shampoo is t voor mijn haar totaal niet geschikt. Ik heb de conditioner van Flow cosmetics en die maakt mijn haar geweldig zacht, maar zelfs die conditioner is niet opgewassen tegen deze "shampoo". Ik blijf gewoon haken met mijn handen in mijn haar, zo stug wordt het.

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x