-50% zepig - zeepklopper-b-keus
4.3 8
€9,99 €4,99 incl. BTW

Zepig

Zeepklopper B-Keus

1 stuks
Aanbieding Op voorraad Nederland AanbiedingenSchoonmaken

Lekker ouderwets een wasje doen met deze zeepklopper. Een fijn sopje is zo gemaakt! Vul het ‘mandje’ met een stuk huishoudzeep en klop krachtig door een emmer heet water. Klaar om te dweilen, de stoep te schrobben of de afwas te doen. Ook geschikt voor de handwas. Lees verder

Deel deze pagina:

Reviews over Zepig Zeepklopper B-Keus

5 5
review door Debora Vermaas

Sluit wel heel slecht??

5 5
review door johanna buijsen

zeer snelle service en product goed verpakt.

5 5
review door johanna buijsen

zeer snelle service en product goed verpakt.

5 5
review door JS Sanders - van Soest

Sluit inderdaad net wat minder goed (een wat ruime kier tussen de helften) maar daar heb je pas 'last' van als je blok zeep zo klein geworden is dat je het laatste restje net zo goed in zijn geheel in het water kan laten weken om een sopje te maken. Makkelijk in gebruik en de zeepklopper kan je gewoon met het blokje zeep erin ophangen en laten drogen tot volgend gebruik. Ik heb een haakje in de muur gemaakt boven mijn kastje met schoonmaakspullen voor de klopper!

5 5
review door Anoniem

Prima product, maar B-keus? ik kan echt niet ontdekken wat er mis aan is. Gewoon niks mis mee. Ik heb 'm gelijk in gebruik genomen met een 'ouderwets' blok Sunlight zeep. M'n hele huis ermee gesopt en dat gaat prima. Het ruikt ook nog eens heerlijk. Dus vanaf nu, nooit meer flessen allesreiniger want met een zeepklopper en huishoudzeep kom je er ook.

5 5
review door Tjitske Ritsma- v Veen

Heerlijke ouderwetse zeepklopper die wij vroeger op school ook moesten gebruiken bij de huishoudelijk lessen. Nostalgie en prima in gebruik ook in deze tijd.

5 5
review door Suzanne van Doorn

Leuk hebbedingetje, maar op zich niet echt noodzakelijk. Je kan ook hewoon de zeep in een emmer doen en dan water erbij. Zelfde effect.

5 5
review door Annie Tobben

Zeepkloppers.....super goed geholpen. En snelle levering. Ps we gebruiken de zeepkloppers om popcorn te maken boven n vuurtje....vinden de kinderen zo leuk.

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x