4.9 10
€12,95 incl. BTW

HelemaalShea Solid conditioner Vanille - Alle Haartypen

ca. 50 gram| dit product past in een brievenbusdoosje Op voorraad Nederland Conditioner BiologischHandgemaaktPalmolievrijVegan

De solid conditioner bar is een pure, handgemaakte vaste conditioner vol met haarverzorgende natuurlijke ingrediënten. Verpakt in een doosje, dus geen plastic! De solid conditioner ontwart, voedt en verzorgt het haar en de hoofdhuid. In de geur vanille. Lees verder

Deel deze pagina:

Reviews over HelemaalShea Solid conditioner Vanille - Alle Haartypen

5 5
review door Anoniem

Het ruikt wel lekker, maar ik vond het eng om te gebruiken, ik ben nogal allergisch. Mijn haar voelt nu heel zacht. Vooral in de vorst periode. Omdat je haar dan vaak droog en springerig is. Kortom ben enthousiast. En heb geen last gehad van een allergische reactie.

5 5
review door Spek

Werkt redelijk goed, en heeft een heerlijke geur! Maar ben bang dat ik toch iets meer verzorging nodig heb voor mijn haar. Ik heb zelf zeer fijn, erg droog en krullend haar.

5 5
review door Maartje Kramer

Heerlijk! Ruikt echt super lekker, wat fijn is want ik vind mijn blok shampoo niet zo lekker ruiken.. mijn haren voelen zacht erna :)

5 5
review door Natasja Roos

Ik kon niet wachten om uit te proberen. Dus gisteren meteen gedaan. In één woord: FANTASTISCH!! Wordt echt heel lekker zacht ervan en het ruikt ook heel lekker.
Ik denk niet dat ik het iedere keer zal gebruiken, alleen als het nodig is.

5 5
review door Desiree van den Bosch

De eerste solid conditioner die echt fijn is. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan. Er komt gemakkelijk conditioner van het blok af, waar dat bij anderen solid conditioners vaak moeilijk is. Je hebt maar een klein beetje nodig.
Prima spul!

5 5
review door Ilze van Rijn

Heerlijke conditioner. Ruikt lekker en zorgt voor lekker zacht haar.

5 5
review door Carla Wijnmaalen

Fijne conditioner. Alleen ik wilde er een plakje afsnijden zodat ik niet de hele bar ineens hoef te gebruiken, maar dat ging niet goed, dan brokkelt het. Maar met een brokstukje lukte het ook. Maar de volgende keer laat ik het heel. Je krijgt heel zacht haar van deze conditioner. Ik gebruik hem niet bij elke wasbeurt, maar alleen als het nodig is. Ruikt lekker en doet zijn werk goed.

5 5
review door Jessica Müller-Weimer

Fantastisch geweldig heerlijk! Praktisch en ruikt lekker!!; ook voor de kleintjes. Geen knoop meer te bekennen!! En ook even op droog haar als je haar wat pluist: tussen vochtige handen en dan in je haren masseren tussendoor werkt geweldig.

5 5
review door Anoniem

Goede conditioner. Geen irritatie op gevoelige hoofdhuid

5 5
review door Suzanne van Doorn

Mijn absoluut favoriete solid conditioner! Ruikt heerlijk en maakt je haar hrel zacht en goed doorkambaar

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x