Gratis verzending vanaf 50,- anders vanaf 3,99 • Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden • Beoordeeld met een 9,5
Je ontvangt 10% korting op je eerste bestelling.
Citronella

Citronella zeep

Citronella zeep is een natuurlijke schoonmaakzeep voor het huishouden die gebruikt kan worden om allerlei oppervlakken schoon te maken. Het is een geweldig alternatief voor agressieve chemicaliën die vaak worden gebruikt in conventionele schoonmaakproducten en het is bovendien beter voor het milieu.

Werfzeep schoonmaakzeep

Een van de beste opties voor citronella zeep is de schoonmaakzeep van Werfzeep. Deze zeep is gemaakt van biologische ingrediënten zoals kokosolie, olijfolie en ricinusolie en bevat essentiële oliën van citronella en eucalyptus die een frisse geur afgeven. Het kan worden gebruikt om vloeren, tegels, aanrechtbladen en zelfs badkamers schoon te maken. Het is ook een geweldige optie voor het reinigen van vlekken op kleding en tapijten.

HelemaalShea citronella zeep

Een andere optie voor citronella zeep is de citronella zeep van HelemaalShea. Deze zeep is handgemaakt en gemaakt van biologische ingrediënten zoals kokosolie, olijfolie, castorolie en sheaboter. Het bevat ook essentiële oliën van citronella en patchouli die een aangename geur afgeven. Deze zeep kan worden gebruikt om de handen te wassen, het lichaam te reinigen en als alternatief voor conventionele zeep.

Kusala citroengras schoonmaakzeep

Naast citronella zeep is er ook citroengras schoonmaakzeep van Kusala. Deze zeep is handgemaakt en gemaakt van biologische ingrediënten zoals kokosolie, olijfolie en sheaboter. Het bevat essentiële oliën van citroengras en eucalyptus die zorgen voor een frisse geur en reinigende eigenschappen. Het kan worden gebruikt om allerlei oppervlakken schoon te maken, inclusief keukenapparatuur en badkamers.

Het gebruik van citronella zeep is een geweldige manier om je huishouden schoon te maken op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier. Het is een veilig alternatief voor conventionele schoonmaakproducten en het is bovendien beter voor het milieu. Overweeg om citronella zeep te gebruiken voor je volgende schoonmaakklus en ervaar de voordelen zelf!

Snel verzonden

Voor 16:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf 50,- anders vanaf 3,99

Vragen?

Neem contact op met onze klantenservice

Veilig betalen

Bekijk onze betaalmogelijkheden

Klantenservice Kom in contact met onze klantenservice