4.3 10
€7,25 incl. BTW

SOAP7

Soap for Shaving

95 gram| dit product past in een brievenbusdoosje Op voorraad Nederland ScherenMannenVaderdag HandgemaaktPalmolievrijVegan

Cacaoboter en avocado olie voor extra schuim. Verzachtende pijlwortel (arrowroot) geeft de zeep een gladde ‘shave’. Lees verder

Deel deze pagina:

Reviews over SOAP7 Soap for Shaving

5 5
review door Ananto Dirksen

Vreemd dat andere dit een fijne scheerzeep vinden. Hij schuimt op zich goed, maar het schuim is met een halve minuut al helemaal ingezakt. Normaal laat je (als man) scheerzeep een minuut intrekken voordat je je scheert. Dat gaat dus niet bij deze.

5 5
review door Anoniem

Prima scheerzeep!

5 5
review door Femke Bogaert

Deze zeep besteld en gelijk uitgeprobeerd. Wat een super zeep! Ik vind deze zelfs nog fijner dan scheerschuim/gel. Ik ga m zeker vaker bestellen!

5 5
review door Cynthia Broodman

Fijne zeep om te scheren

5 5
review door Anoniem

Fijne zeep om te scheren

5 5
review door Cynthia Broodman

Geprobeerd en zeer tevreden. Als deze op.is, een andere proberen. Gladde huid na gebruik, ruikt aangenaam. Geen gedoe meer met bussen scheerschuim. Het minder schuimen geeft geen nadeel.

5 5
review door Anoniem

Voor het eerst geprobeerd en er is geen schuim maar juust een romige laag die superversorgend is en goed helpt bij glad scheren. Heb er niet veel van nodig.

5 5
review door Anoniem

Aanrader, want: makkelijk te gebruiken, biedt voldoende bescherming voor mijn huid en ik heb minder ingegroeide haartjes. Onenigheid over wel/niet schuimend (zie eerdere reviews) heb ik geen mening over: net als met andere zepen komt er wel schuim, maar dat is niet vergelijkbaar met scheerschuim (logisch). Maar belangrijker dan dat: ik heb geen idee waarom het uberhaupt relevant zou zijn of scheerzeep wel of niet schuimt.

5 5
review door Anoniem

Neutrale geur scheerzeep. Schuimt echter zeer slecht, waardoor je alsnog gewoon schuim nodig hebt. Ik snap dan ook niks van de eerdere review

5 5
review door Monique Roggen

Perfect! Het schuim is zacht en het schuimt makkelijk waardoor je lekker snel klaar bent. De geur is lekker fris. Goed laten opdrogen want het is geen harde zeep. Aanrader.

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x