4.4 7
€7,95 incl. BTW

Werfzeep

Scheerzeep

ca. 100 gram| dit product past in een brievenbusdoosje Op voorraad Nederland ScherenMannenVaderdag BiologischHandgemaaktPalmolievrijVegan

Onze scheerzeep hebben we speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Met een scheerkwast schuimt de zeep goed op, en dankzij de verzorgende en kalmerende kwaliteiten van de avocado-, castor- en borageolie wordt de huid zacht en soepel. Lees verder

Deel deze pagina:

Reviews over Werfzeep Scheerzeep

2 5
review door Evelien N

Deze scheerzeep vind ik echt ontzettend fijn! Ik was helemaal gestopt met het gebruik van zeep op het scheren van de benen na ivm een hele gevoelige huid. Elke keer word mijn huid zo zacht van deze zeep en zonder droog en trekkerig gevoel na het douchen dat ik binnenkort maar eens werfzeep ga in slaan.

2 5
review door Anoniem

Heerlijke scheerzeep met prettige geur. Scheert mooi glad en geen chemische troep meer. Gebruik in combinatie met safety razor. Top!

2 5
review door Anoniem

De zeep schuimt niet zoals chemische scheerschuim en tóch geeft het een glad resultaat. Gebruik een scheerkwast en een scheerkom en je krijgt alsnog schuim! Geweldig.

2 5
review door Pieter De Vente

Het is even wennen dat het minder stijf schuimt maar het scheren gaat nu fijn en soepel. Ik denk zomaar dat mijn mesjes nu ook langer meegaan. Ben wel gaan scheren na de douchebeurt.

2 5
review door Anoniem

Heerlijke zachte zeep met een fijne geur. Schuimt voldoende en scheert prima weg. Verwacht geen schuim zoals scheerzeep uit een bus met gas. Daar zit overigens alleen maar rotzooi in.

2 5
review door Mirjam Walhout

Fijne zeep. Scheert gladder dan de voorheen gebruikte scheergel. Subtiele geur, prettig in gebruik.

2 5
review door Tinus Koorn

Nauwelijks scheerzeep te noemen. Wel soepel maar er is geen behoorlijk schuim van te slaan, het bljft niet lang genoeg overeind om beide wangen te scheren.

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x