3.0 2
€17,99 incl. BTW

Chagrin Valley Coconut & Honey Facial Sugar Scrub

141 gram Uitverkocht Verenigde Staten GezichtsverzorgingHuidverzorging BiologischHandgemaaktPalmolievrijParfumvrij

Als u van de geur van verse kokosnoot houdt, zult u dol zijn op deze organische gezichtsscrub. Scrubben is een van de eenvoudigste manieren om een saaie, levenloze huid te stimuleren en een gezonde glans op je gezicht te brengen. Scrub je gezicht met deze decadente biologische suiker scrub met de warme geur van verse kokos en honing. Lees verder

Deel deze pagina:

2 Reviews over Chagrin Valley Coconut & Honey Facial Sugar Scrub

1 5
review door Lijs Callaerts

Mijn favoriete gezichtsscrub! Ruikt hemels! Ik heb een droge en gevoelige huid. Door de voedende ingrediënten is mijn huid zacht en voelt niet trekkerig. Op heel erg warme dagen kan de kokosolie smelten en naar boven drijven. Zet het potje dan op een koelere plaats tot het deels gestold is. Het volstaat dan om er zachtjes in te roeren met een propere lepel, dan worden de ingrediënten weer gemengd. Dit doet niets af van de kwaliteit. Zachtjes masseren op natte huid, en afspoelen met warm of koud water. Je voelt de honing zo je gezicht zacht maken. Zachtjes droogdeppen. Heerlijk product!

1 5
review door T de Wit

Als scrub vind ik het slecht te gebruiken, de kokosolie ligt als een blok bovenop de scrub en dit is keihard. De substantie zit dus niet door elkaar maar op elkaar. Het ziet er zeker niet zo uit als het voorbeeld en ik vind dit erg jammer, zeker gezien het feit dat je er niet weinig voor betaald.

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x