4.4 10
€5,99 incl. BTW

Zepig

Zeepzakje

1 stuks
Op voorraad Nederland Vegan

Een handig sisal zeepzakje, bewaar je zeep in een zeepzakje en hang in de douche of stop een zeep in het zeepzakje en gebruik als scrub washandje. Lees verder

Vertel je vrienden over Zepig Zeepzakje

Reviews over Zepig Zeepzakje

4 5
review door Adrienne Mertens

Ik vind het handig voor de zeep, maar onhandig om je ermee te wassen. Daarvoor is het net te klein. Handiger zou het zijn als je hand erin zou kunnen, als een washandje, dan heb je meer grip.

4 5
review door Elske van den Doel

Prima zakje

4 5
review door Lillian van Aartsen

Mijn stukje zeep hangt nu netjes in de douche in dit zakje, perfecte hygiënische oplossing

4 5
review door Anoniem

Prima zakje, zeep past er goed in en doet goed dienst als scrub

4 5
review door Anoniem

prima zakje, wel aan de ruwe kant voor gevoelige huid/kinderhuid.

4 5
review door Anoniem

Perfect, voor als je kleine stukjes zeep over hebt, om die daarin te doen.

4 5
review door Anoniem

Prettig natuurlijk alternatief voor de plastic fluff. Zeepje erin, even natmaken en je krijgt precies genoeg schuim/sop om je mee te wassen. Het scrubt ook een beetje. Nog maar net in gebruik, maar het zakje lijkt degelijk en duurzaam. Voor mij niets anders meer.

4 5
review door w horsman

Een ideale accessoire als je zeep gebruikt onder de douche: zeep erin, water erover en direct gebruiken, je hoeft niet eerst de zeep te laten schuimen, dat gebeurt vanzelf door het gebruik. Het zakje ziet er erg ruw uit maar onder de douche valt dat enorm mee.

4 5
review door Renske van Engelen

Ik had al zeepbakjes voor andere zeepjes, ben voor deze gegaan zodat ik m'n shampoozeep mee op vakantie kan nemen. Dat is te doen, maar niet ideaal. Beter laat je dan je zeepje eerst alvast even aan de lucht drogen, anders trekt er te veel vocht naar het zakje wat weer afgeeft aan andere spullen.

Als je het zeepje erg vochtig in het zakje doet, blijft deze aan het zakje plakken. Soms blijven er wat vezels van het zakje aan je zeepje zitten. Mijn zakje is verder nog in goede staat dus het is niet zo alsof hij uit elkaar valt doordat er af en toe wat vezels loslaten.

Als je op zoek bent naar iets wat je alleen in huis wilt gebruiken, zou mijn voorkeur uitgaan naar een zeepbakje. Tenzij je graag gebruik wilt maken van het zakje als scrubwashandje.

4 5
review door Anoniem

Prima zakje, wel wat prijzig voor zo'n klein zakje. Zeepje blijft erin plakken, maar als je het eruit haalt en water toevoegt heb je opnieuw zeepsop!

Log in om je review over Zepig Zeepzakje te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x