4.6 5
€6,99 incl. BTW

Ben & Anna

Tandpasta Whitening met Fluoride

100 gram Op voorraad Duitsland Mondverzorging PalmolievrijVegan

De glimlach van Anna heeft een geheim: ze heeft haar glimmende witte tanden te danken aan onze wittende tandpasta, de krachtpatser tegen verkleuring. Bovendien stimuleert salie een extra dosis vitamine A en antioxidanten in de mond, wat een betrouwbaar schild tegen cariës en vrije radicalen oplevert. De frisse mond is te danken aan de natuurlijke muntolie. Lees verder

Deel deze pagina:

Reviews over Ben & Anna Tandpasta Whitening met Fluoride

4 5
review door Anoniem

Hele fijne tandpasta, lekker fris. Ik had voor m'n dochter de sensitive, maar deze vind ze ook goed. Voelt heel goed dat het niet in plastic zit.

4 5
review door Anoniem

Ik gebruik de tandpasta nog niet lang maar ik ben 'om'. Een heel goed alternatief voor de tubes tandpasta. Geen plastic meer. Het is lekker fris, fijn dat er fluoride in zit. Spateltje is simpel en handig in gebruik.

4 5
review door van Marle

Dit is mijn favoriete tandpasta ever! Reinigt, schuimt, wit super fijn. Geen afval, en de potjes gebruik ik later voor van alles en nog wat! Elastiekjes, kruidenmixen etc.

4 5
review door Anoniem

het is even wennen maar gelukkig weer minder plastic.

4 5
review door van Marle

Fijne tandpasta, schuimt prettig tijdens het poetsen en lijkt te witten. De pasta is niet erg lekker, maar wel verfrissend!

Log in om je review te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x