4.2 19
€11,49 incl. BTW

Chagrin Valley

Ayurvedic Herb Shampoo Bar

160 gram
Op voorraad Verenigde Staten BiologischHandgemaaktPalmolievrijVegan Anti roosFijn haarKroes of krullend haarNormaal haar

Een rijke olie-infusie van Ayurvedische haarverzorgingskruiden creëert een voedende, natuurlijke shampoo die de kwaliteit van uw haar verbetert. Lees verder

Vertel je vrienden over Chagrin Valley Ayurvedic Herb Shampoo Bar

Reviews over Chagrin Valley Ayurvedic Herb Shampoo Bar

5 5
review door Anoniem

Fijne shampoo, prikt wel in de ogen

5 5
review door Eline Adriaans

Fijne zeep voor je haar! Nadpoelen met wat appelazijn en mijn haar is mooi zacht en vol.
Bestelling snel ontvangen!

5 5
review door Anoniem

Heerlijke shampoo. Schuimt goed. Gebruik het in combinatie met de Chagrin Valley appel azijn spoeling. Mijn haar voelt zacht, geen klitten en vol volume. Ook de jeuk op mijn hoofd is weg. Echt een aanrader.

5 5
review door Inky Huigen

Super shampoo. Schuimt en ruikt lekker. Mijn krullen pluizen niet dus ook voor krullen super

5 5
review door Inky Huigen

Super shampoo! Schuimt en ruikt lekker, mijn krullen pluizen niet.

5 5
review door Lot Huigen

Heerlijke shampoo, schuimt als een malle. Wast heerlijk schoon en ik hoef mijn haar nog maar 2x per week te wassen. Echt een aanrader!

5 5
review door Linda Vriend

Het was lastig om al het haar in te zepen. Het voelt stug met uitspoelen en naderhand voelt het haar plakkerig en stug. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Helaas.

5 5
review door Aw Houwaart

Prima bevalt ons goed snelle en keurige verzending

5 5
review door Anoniem

Schuimt goed en verspreid goed, maar kreeg het zelfs na lang spoelen er niet helemaal uit. Mijn haar droogde super kleverig op. Dit bleef zo na langere tijd de shampoo bar te hebben gebruikt.

5 5
review door Anoniem

De eerste solid shampoo voor ons. Het haar went erg gauw aan deze zeep die lekker schuimt. We gebruiken wel appelazijnspoelingen. We gebruiken het nu twee weken en hoeven ons haar minder vaak te wassen. Ons haar is wel vrij droog, mogelijk is dat gewenning. De zeep gaat wel vrij snel op. Het handgeschreven kaartje bij de levering is erg sympathiek!

5 5
review door corrine ponsen

Fijne zeep die lekker ruikt. Je doet er lang mee. Ik heb er geen voller haar door gekregen. Maar vind het fijn en belangrijk om geen chemicalien, palmolie en plastic te gebruijen.

5 5
review door Anoniem

Fijne bar in gebruik, rijk schuim en zacht haar. Ik ben tevreden

5 5
review door Renate van Raffen

Voor mij mijn eerste shampoobar & ik wil niet anders meer! Ook hier moet je even aan wennen, maar na 'm nu een aantal weken gebruikt te hebben ben ik zeer tevereden & wil ik niks anders meer. Je hebt maar weinig nodig, het schuimt goed, het stroeve gevoel bij het uitspoelen wen je aan en mijn haar ziet er goed uit! Ik heb echt een flinke bos haar (lang ook) wat soms futloos & iig heel zwaar is, maar sinds het gebruik van deze bar elke dag body!

5 5
review door Anoniem

Meer volume maar ik zit nog in de test fase en heb best vet viezig haar. gelukkig helpt een appelazijn spoeling enigszins. Zeep schuimt wel goed en voelt prettig als je het inmasseert.

5 5
review door Anoniem

Ik heb echt een haat-liefde verhouding met de shampoo. Dit was mijn tweede shampoo bar nadat mijn haar binnen een periode van 3 maanden volledig schoon was van silicone etc. Alleen vond ik het moeilijk om mee te werken omdat ik er geen pijl op kon trekken hoe mijn haar na een wasbeurt zou zijn. Het resultaat was na het wassen nooit hetzelfde.
Nadat het eerste laagje van de nieuwe shampoo bar er af was werd mijn haar namelijk wat viezig terwijl het bij de eerste 2 wasbeurten zacht en vol was.... erg raar. Op een gegeven moment bedacht ik me dat ik een dunne appelazijn spoeling, die ik over mijn haar goot en meteen weer uitspoelde, misschien het antwoord zou zijn. En ik bleek gelijk te hebben, niet 30 sec. a 1 min. laten intrekken dus, maar meteen weer uitspoelen!
Ook heb ik mijn wasbeurten tegen de tijd dat de bar op was, afgewisseld met een brandnetel bar. Succes gegarandeerd!

5 5
review door Sandra van Elten

Hele fijne zeep met een lekkere geur, weinig van nodig en goed uit te spoelen. Voor mijn krullen en allergie voor parabenen en allerlei andere toevoegingen in gewone shampoo de oplossing.
Zelf heb ik een zeepzakje gemaakt en het stuk zeep doormidden gesneden en dat in het zakje gedaan voor makkelijk gebruik.
Graag had ik ook nog een ander stuk zeep willen hebben, maar het is jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn dat houd je tegen om te bestellen.

5 5
review door Anoniem

Mijn eerste ervaring met een shampoo bar en gelijk een positieve. De bar schuimt goed, ruikt heerlijk en geeft mijn haar volume. Je haar voelt na het uitspoelen wat stug aan, maar eenmaal droog zit het gelijk goed.

5 5
review door Monique Smets

Heerlijke zeep voor je haren. Gebruik al geruime tijd haarzeep en bij deze heb ik toch het gevoel dat mijn haar wat meer volume en krullen geeft.

Log in om je review over Chagrin Valley Ayurvedic Herb Shampoo Bar te schrijven

Zepig maakt gebruik van cookies  x